Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2014 19:34 - Борба с героизирането на нацизма?
Автор: antonra Категория: История   
Прочетен: 1066 Коментари: 1 Гласове:
2



(Едно уточнение - нацизъм и националсоциaлизъм не са тъждествени. Талмудистите наричат нацисти своите религиозни врагове.)
http://vm.ru/news/2014/11/22/politolog-aleksandr-mihajlenko-strani-kotorie-segodnya-podderzhivayut-rasprostranenie-neonatsizma-na-territorii-sosednih-271547.html
Този руски професор говори пълни глупости. Нацизмът като политически, но преди всичко религиозен феномен - е една европейска реакция на пълзящия към центъра на континента болшевизъм след 1917 година. Тази антиболшевишка реакция е видима едва след края на Първата световна война. Баварската комунистическа революция през 1919 година търпи неуспех. В Унгария болшевиките са бити. Румъния и България са също застрашени от болшевизиране, но някак си се справят със ситуацията. Червената армия, предвождана от Троцки, е спряна пред Варшава през лятото на 1920 година......
Такива "политолози" като тоя, винаги се опитват да обособят Втората световна война като нещо отделно и само по себе си от това, което се случва в навечерието, по време и след края на Първата световна война.
Какво се крие под израза: борба с героизирането на нацизма ?
На първо място трябва дебело да се подчертае, че националсоциализмът като доктрина и практика е вторично явление, една от реакциите на първичното - опасността от болшевизирането на европейския континент след края на Първата световна война.
2. На Хитлерова Германия след 1933 година не бе отпуснато време да докаже в мирни условия превъзходството си над американската демокрация и съветския комунизъм. Напротив, талмудистите обявиха финансова и икономическа война на Германия още през март 1933 година.
3.И Първата, и Втората световни войни, бяха предизвикани от английски масони. Резултатите от Първата световна война бяха: гибел за три европейски монархии - Руската, Австро-Унгарската и Германската. Създадени бяха: на мястото на Руската монархия - СССР; на мястото на Австро-Унгария възникнаха две масонски държави - Югославия и Чехословакия. Така наречените мирни договори, сключени с "победените" бяха така нагласени, че да се стигне до нова европейска война в недалечно бъдеще.
4. След края на Втората световна война през 1945 година "победителките" не подписаха мирен договор с Германия (Първата световна война поне приключи с подписване на мирни договори, макар и под диктат). С други думи войната юридически по отношение на Германия не е прекратена. Няма мир с Германия, а само военно примирие! Това състояние на военно примирие продължава вече 69 години - то е несправедливо и се нуждае от ревизия. През това време една от "победителките" - СССР - се разпадна и не съществува вече! Разпадането на СССР е предмет на отделно проучване.....
Реабилитацията е основен принцип, утвърден през хилядолетията, залегнал и в доктрината на съвременното наказателно право. Тези призиви за "борба с героизирането на нацизма" нямат смислено политическо обяснение и нещата тук навлизат в полето на религията и богословието.
Защо министерството на външните работи на РФ повдига сега този въпрос? Какво се цели с него и кого ползва това?
Антон Рачев декември 2014 година



Гласувай:
2



1. germantiger - Здравей, друже! Изненада ме като те видях тук - поздрави, Антоне ;)
22.12.2014 22:57
ГЕРМАНСКОТО ЗНАМЕ ЧЕРНО-ЧЕРВЕНО-ЖЪЛТО ЗНАЧИ:ОТ МРАК КЪМ СВЕТЛИНА-ЧРЕЗ КРЪВ!!!

"Германия"-няма такава "държава"-
Държава в столицата на която има бетонен мемориал на еврейте
Държава в която нямат право да се гордеят с нищо след 1813г. и 1815г.
Държава в която има паметници на кирилица на армията която изнасилва-Съветската
Държава в която се пускат филми като горкия редник Райън в които чужди избиват германци по „германски” телевизии
Държава в която театрите се правят от чужденци, държава в която всичко което е негерманско се протектира и изтиква напред
Държава в която водят децата от малки в концлагери да им внушат чувство за вина-да ги възпитават в срам, колко зли са били дедите им!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: antonra
Категория: История
Прочетен: 90159
Постинги: 37
Коментари: 18
Гласове: 62
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930