Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2017 21:43 - МАНФРЕД РЬОДЕР ДО БУНДЕСТАГА И ГЕРМАНСКОТО ФЕДЕРАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО (превод)
Автор: antonra Категория: Политика   
Прочетен: 930 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.03.2017 21:49


До всички членове на Бундестага и Федералното правителство!

В името на германския народ аз Ви обвинявам в най-голямата несправедливост:
Вие работите целенасочено за ликвидирането на собствения си народ. Такива действия и процеси не са се случвали в цялата история на човечеството.
Инициативата за премахване на надписа върху Райхстага “Dem Deutschen Volke” – (На германския народ); е последното доказателство за Вашите враждебни спрямо германския народ възгледи. С германския народ Вие не желаете да имате нищо общо. Вие чувствате Вашата обязаност като към някакво недефинируемо “население”.
• Та от кого бяхте избрани?
• От Германския народ!
• Кой ви плаща царски?
• Германският данъкоплатец!
• Кому дължите спазване на дадената клетва?
• На Германския народ!
А Вие какво правите?
Вие правите всичко, което вреди на Германския народ и което прави окончателната му гибел неизбежна.
Ето една извадка от Вашите машинации, които умът не побира:
• Вие не само отстъпихте исконна германска заселническа земя на Изток, но и приветствахте нейната загуба с ръкопляскания. Вие съзнателно отричате обстоятелството, че Германия никога досега не е можела да изхрани собственото си население и винаги е била страна на изселници.
• Вместо това, чрез една безпочвена политика за даване на политическо убежище, Вие докарвате милиони чужденци в тази твърде малка страна и така вършите убийство на собствения си народ, срещу Вашата собствена плът и кръв. Смесването на нашия народ с азиатци и африканци от десетилетия целенасочено се пропагандира и поощрява от Вас (виж служебен правителствен документ от месец август 1991 г.: “Нищо не може да стане без едно добро (народо-) омесване.”).
• Задлъжнялостта на държавата надхвърля всяка способност да си я представим. Всеки три секунди държавният дълг се увеличава с 10 000 марки. Държавата обслужва годишно 150 милиарда марки дългове. Натрупаната сума на дълга наближава 3 билиона. За изплащане не може и да се мисли. За такива действия всяко частно лице или стопански деятел биха отишли зад решетките за години. (Херберт Кремп във “Welt am Sonntag” от края на 1997 г.)
• Вие ликвидирате германската марка – най-твърдата валута на света, знаейки, че това вреди на собствения ни народ, както Хелмут Кол открито призна.
• Вие знаете, че французите (според вестник “Фигаро”) наричат нашето подчиняване на решенията в Маастрихт “Версай без война”. Това е третата капитулация на Германия пред Франция за по-малко от столетие.
• Вие знаете, че обединението на Германия не беше желано от никой германски политик и най-малко от господин Кол. Той по-скоро беше настойчиво подтикван към това от американския президент, тъй като американската икономика трябваше да бъде оздравена чрез поемането на народното имущество на Германската Демократична Република. И така 95 процента от държавните предприятия на ГДР бяха подарени на еврейско-американски фирми и дори получиха стимулиращи финансови инжекции.
• Рооведдер, който искаше да възпрепятства тези действия, беше убит от агенти на тайните служби и заменен с послушната ятачка Бройел
• Вие узаконихте сталинистките експроприации в ГДР и с това обявихте несправедливостта за правда.
• Вие притискате германски фирми да плащат все по-абсурдни искания на чуждестранни изнудвачи за така наречените работници, извършвали принудителен труд, без обаче изобщо да споменавате престъпленията спрямо Германия или да ги приспадате от нашите насрещни искания. Половината свят ни дължи репарации, а не ние на другите.
• Вие постоянно позорите всичко германско и отдавате предпочитания на всичко чуждо. Предупрежденията за враждебност спрямо чужденците (това, както изглежда, е главната Ви грижа) не са нищо друго, освен открита враждебност спрямо германците и всичко германско.
• Вие поощрявате всички мислими исторически лъжи срещу Германия. Венецът на всичко беше Вашата благословия за подлата подстрекателска изложба срещу Германския Вермахт, въпреки че всички историци знаеха, че ставаше дума изключително за сталинистка пропаганда на ужасите. Предполагаемата вина на Германия като единствен виновник за войната беше издигната от Вас в догма и трябва да се преподава във всички училища противно на по-доброто знание за нещата. Единствено чуждестранни историци смеят да възразяват срещу тази историческа стъкмистика. Отдавна вече у нас няма никаква свобода на изследванията и науката.
• Вашата основна грижа обаче, е разпространяването и насаждането на комплекс за вина, за демонизиране на собствения народ. Чрез все по-строги закони всяко политически нежелано изявление се подлага на наказание. Свободата на мисълта е останала само на хартия. На дневен ред са домашните обиски за недолюбвани писания и позиви. И почти всеки съдия е готов да участва в тези най-отвратителни държавно-полицейски действия срещу инакомислещи, без да ги подлага на каквато и да e проверка.
• Вашето любимо оръжие е “сопата Освиенцим”. С незачитащия правото и човеконенавистен § 130 от Наказателния кодекс (Volksverhetzung – подстрекателство сред народа; бел. прев.) Вие не пазите собствения си народ от подстрекатели, а поощрявате омразата към Германия и подлагате всеки на наказание, който се брани срещу нея. Стотици са вече осъдените за това.
• Над всичко обаче, стоят привилегиите за евреите. Те са се превърнали в най-интимната грижа на тази република. Евреите се ползват с извънредни права и шутовска волност. Евреи от цял свят, и особено от бившия Съветски съюз, биват призовавани от Вас да дойдат във Федералната Република Германия и да гледат на нея като на своя “обетована земя”, където за тях текат мляко и мед, принасяни им даром от Германския данъкоплатец.
• Вие провеждате юдеизация на нашия народ. Вие смилате на талаш 2000 години западноевропейска култура, като в Яд Вашем си слагате еврейски шапчици и повдигате обвинения срещу собствения си народ. И отричате факта, че високата европейска култура можа да възникне само на основата на преодоляването на юдейщината, както фарисеите и книжниците бяха разпознати като “змии и рожби ехиднини” (Евангелие от Матея 23:33).
• С Вашите ритуали за изразяване на стъписване и покруса, наподобяващи тибетски молитвени мелнички, Вие докарахте много немци до самоомраза, която се излива в просташки и вулгарни изрази, като: “Проклета Германия”, “Никога повече Германия” или “Германия да пукне”. За това сте виновни единствено Вие!
• Постоянното повтаряне за някаква опасност от “дясно” е съзнателно отричане на действителната опасност от “ляво”, която ежедневно вилнее по всички медии и прераства в кърваво насилие по улиците, подкрепяно и финансирано от безотечествени профсъюзи и получаващо благословията на безродни и враждебни спрямо народа теолози.
• Не само господин Кол, но и всички Вие направихте от Федералната Република една Фекална Република, една продажна свинска кочина, над която като най-важно нещо стои Вашето верую: Никога повече не трябва да съществува една самоуверена, горда, действително суверенна германска държава. Ами че Вие твърде услужливо и свръхусърдно се подчинявате на френски, американски, но преди всичко на еврейски желания и заповеди.
• С това Вие привеждате в изпълнение най-ужасната политика на омраза, която нашите смъртни врагове – преди всичко Рузвелт и Чърчил – съчиниха през войната: да унищожат Германия; да й откажат международно право и мирен договор.
• Безусловната военна капитулация през 1945 г. трябва да бъде повтаряна политически от всяко Федерално правителство. Никога отново на Земята не трябва да има и един квадратен метър, с който германците да се разпореждат сами; никога не трябва да има дори един единствен германски войник под германско командване, който би могъл да се бие за германски интереси. Така и изпълняващият длъжността канцлер и неговият външен министър, още преди да положат клетва, бяха призовани във Вашингтон, за да се подчинят на империалистическата американска политика. Веднага след това те се хвърлиха в престъпната нападателна война в Косово и пропагандираха обратното на това, което преди беше тяхно верую. Списъкът може да бъде продължен според желанията:
• Вие вече разрушихте нашето селско стопанство.
• Сега ликвидирате работни места чрез глобализация, която е от полза само за големите международни концерни, но никога за германските хора.
• Вие отменихте нашите горди възпоменателни празници (като 17 юни) и на тяхно място постоянно измисляте нови за наш срам (като един така наречен Ден за възпоменание на холокоста).
Издигането на паметници и устройването на места за възпоменание на холокоста за Вас се превърна направо в обсебваща мания. Изграждането на един паметник на холокоста насред правителствения квартал на столицата на Райха, върху най-скъпия парцел на Германия, не е нищо друго, освен обявяване на война на германския народ. Както признават изтъкнати евреи, това чудовище изобщо не служи за почитане на паметта на някакви невинни жертви, а това е “шапката на Геслер” (от драмата “Вилхелм Тел” на Фридрих Шилер; бел. прев.), пред която нашият народ трябва да се покланя във вечна покорност, за да не се изправи никога повече и да защитава собствени интереси. С това “особеният престъпен характер” на нашия народ трябва да бъде излят в бетон.
Вие вярвате, че с това отговаряте на желанията на евреите, но явно не сте си изяснили, че така установявате една вечна вражда между германци и евреи. Това чудовище ни разделя завинаги на извършители и жертви. С това помирението е изключено завинаги. Но то, естествено, изобщо не е желано, както постоянно подчертават именити евреи. Желано е безусловното подчинение на еврейски интереси.
Никой враг не би могъл да вилнее по-лошо над нас, както Вие го правите. Да, Вие сте като една вражеска окупационна сила, тъй като служите само на чужди интереси и изпълнявате чужди заповеди. С това Вие се превърнахте в най-голямата опасност за нашия народ. Вие постоянно решавате и вършите това, което подкопава ленното право (Lehnsrecht) на германския народ.
За Вас има три категории хора и следователно – три вида право: Това са веднъж евреите и американците, които са добри по принцип; те стоят над закона и на тях им е позволено всичко. След това е масата на “нормалното” население, което плава по течението; за него важат “нормалните” закони. Третата и последна категория, това са онези, които плуват срещу течението и духа на времето, които се противопоставят на лъжите и двойния морал. Именно от тях Вие чувствате господство си застрашено и постоянно изобретявате нови закони и мерки за тяхното потискане. Те биват обявявани за останали във вчерашния ден и вечно теглещи към миналото; или за десни екстремисти – и биват изолирани.
Къде е коренът на злото?
Аз съм достатъчно възрастен, за да знам, че в Германия не винаги е било така. Правителствата и народните представители бяха съвсем други. Те се чувстваха германци и обичаха народа. Вие обаче, изглежда нямате нищо друго в съзнанието си, освен да ликвидирате Германия и германския народ, колкото се може по-бързо. Вашата болестна омраза към надписа върху Райхстага е достатъчно доказателство за Вашето патологично отношение към Германия.
На какво се дължи това?
Какво Ви отличава от предишни политици?
Аз ще Ви кажа:
• На Вашите действия липсва правна основа, а на Вашите желания липсва обвързващ задължителен нравствен закон и културна традиция.
• Вие живеете в една необвързваща мултитултурална илюзорна полуда и не знаете нищо за решаващите събития в нашата най-нова история. Вие не познавате (или не искате да знаете) дори правната основа на Федералната Република.
В присъдата си от 31.07.1973 г. Федералният конституционен съд установи:
• “Основният закон, (Grundgesetz – GG), е само една теза на международното право и на науката и теорията за държавата, той изхожда от това, че Германският Райх е надживял рухването през 1945 г. и не е загинал нито с капитулацията, нито чрез упражняването на чужда държавна власт от съюзените окупационни сили, нито по-късно; това произтича от преамбюла, от чл. 16, чл. 23, чл. 116 и чл. 146 на Основния закон.
• “С основаването на Федералната Република не трябва да се смята, че се образува нова западногерманска държава.”
Забележете, моля!
Тук става дума за Райха, за рухване и капитулация, не за освобождение; за чужда държавна власт и съюзени окупационни сили, не за наши съюзници или дори приятели. И съвсем недвусмислено и ясно се казва:
Федералната Република Германия не е държава!
В преамбюла се казва, че Основният закон трябва да важи “само за един преходен период”. А чл. 146 постановява:
“Този Основен закон губи своята валидност в деня, в който влезе в сила конституция, която е била приета от германския народ чрез свободно решение.”
Това означава: Основният закон не е конституция и не е бил приет от германския народ чрез свободно решение, тоест не може никога да стане конституция или дори основа на една суверенна държава.
Ако Германският Райх не е загинал и Основният закон не е никаква конституция, защо Вие още не сте свикали конституционно събрание на Райха, което да му даде такава? Кога най-сетне ще пожелаете да приключите “преходния период”, за който говори преамбюлът? Или Германия трябва во веки веков да остане нещо временно?
Всички водили войната държави, също и съюзниците на Германия, имат мирни договори. Ние защо нямаме никакъв? Вие знаете ли? Аз ще Ви кажа:
Защото Рузвелт и Чърчил малко преди края на войната решиха да не дават на Германия мирен договор, да не я третират изобщо като субект на международното право, а само като обект, с който победителите могат да разполагат сами.
Другата причина е:
Законното, признатото от целия свят правителство беше качено на бесилката, а последният му представител – великият адмирал Дьониц, беше затворен в продължение на десет години. Само той или негов приемник биха били компетентни и оправомощени да сключат мирен договор, тъй като, в края на краищата, войната е водил Германският Райх, а не Федералната Република Германия.
Основният закон представлява окупационно право.
Всички условия и разрешения идваха от победителите, чиято цел беше унищожението на Германия.
Защо Вие никога не напомнихте за приключването на “преходния период”, на следвоенния период? Ние нямаме дори примирие за прекратяване на военните действия, та какво остава за мир.
Най-късно при разпадането на Германската Демократична Република – източният временен продукт на окупацията, трябваше да бъде разпуснат и временният окупационен продукт Федерална Република Германия и да бъде съживен отново Райхът. Защо не го направихте? Толкова ли Ви е легнал на сърцето този временен продукт на окупационното право?
След войната в Персийския залив отправих запитване до генералния секретар на ООН - защо цари такова голямо вълнение заради анексирането на едно малко, корумпирано шейхство, но никога и никой не се е занимавал с гигантското престъпление – заграбването на източните германски области.
Пристигнаха два много показателни отговора.
Първият отговор дойде от генералния секретар от Ню Йорк. Германският въпрос никога не е бил поставян на дневен ред от бонските политици. (Поради това) “Няма налице правни експертизи на Обединените нации за правното положение на Германския Райх”.
Вторият отговор дойде от пресговорителя на ООН от Виена. ООН не е световно правителство и никакъв международен съд, а организация на силите- победителки за сломяване на Германия и затова тя никога няма да обърне резултатите от Втората световна война.
Следователно, ООН е една антигерманска коалиция!
Която преследва същите цели, както през войната: подтискането и разрушаването на Германия. С встъпването на Федералната Република в ООН трябваше неизбежно да се постави въпросът дали сега Федералната Република се числи към вражеските сили, чиято единствена цел е била и е сломяването на Германия.
От изложеното поведение на федералното правителство и Бундестага трябва да се заключи:
Вие сте заклетите врагове на един суверенен, могъщ Германски Райх.
• Вие сте също заклетите врагове на един достоен германски народ.
ГДР и ФРГ не бяха никакви законни германски държави, а окупационни образувания за един преходен период. Според Федералния конституционен съд - Германският Райх никога не е загивал, а е продължавал да съществува; липсвали са му само изпълнителните органи. Следователно, задължение на Федералното правителство трябваше да бъде да се разпусне през 1990 г., също и временният продукт на окупацията – ФРГ, и да свика Конституционно събрание с цел да даде отново на Райха конституция и дееспособни органи. Това нещо Федералното правителство не само пропусна, но и не го пожела. Вместо това, то издигна Основния закон – един продукт на произвола на вражеските сили – в ранг на почти конституция, обяви временния продукт на окупацията – ФРГ, за единствената душеспасителна държавна форма и оттогава насам преследва с неумолима омраза всеки германец, който ангажира международното право в полза и на нашата страна.
Райхът трябва отново да бъде извикан на живот!
ФРГ принадлежи към най-тъжния и най-бездостойния период от нашата германска история и трябва възможно най-бързо да й бъде сложен край и да се замени с Райха. Райхът трябва да пребъде!
Манфред Рьодер
Vereinigte Rechte (Обединени десни)
Превод от немски: Ради Панайотов
гр. Шумен

Източник:
http://www.kamaraden.narod.ru/Roeder4.htm



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: antonra
Категория: История
Прочетен: 90332
Постинги: 37
Коментари: 18
Гласове: 62
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930